Mit kínál Önnek a könyvelő iroda?


Könyvelés szolgáltatás

Tudta? Mi angol és német nyelven is készítünk mérleget és eredménykimutatást.

Feladatunknak tekintjük a hagyományos könyvviteli tevékenységen felül ügyfeleink átsegítését a társadalombiztosítási- és munkaügyi jogszabályok útvesztőiben, ennek során okleveles adótanácsadó kollágánk szakmai támogatásával felvilágosítást nyújtunk. Egy esetleges adóvizsgálat során a hatóságok előtti szakszerű képviseletet is biztosítjuk.

Vállakozása üzleti profiljától független, az adótanácsadónk válaszol a megkereséseire, megoldásokat javasol, segíti meghatározni az üzleti lehetőségeket és jelentősen csökkenti vállalkozása adóterheit. Hozzáértésünk révén értékes tanácsadási szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani.

Könyvelő irodánk mindig betartja a beszámolási- és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló jogszabályokat, soha semmilyen módon nem vesz részt kétes jogügyletekben.

Precíz, felelősségteljes munkánkkal szeretnénk hozzájárulni vállalkozása sikeréhez. Törekvésünk, hogy Ön úgy érezze, a könyvelésre fordított kiadása megtérülő befektetés.

Vegye fel a kapcsolat a könyvelő irodával

 • Könyvelés

  Egyszeres és kettős könyvelést (más szóval kettős könyvvezetés) végzünk. Könyvelés a kis- és középvállalkozásoknak, társadalmi szervezteknek, Bt-knek, Kft-knek, egyéni vállalkozásoknak, nonprofit szervezeteknek, társasházak részére. A könyvelés befejeztével a fizetendő adókról, járulékokról és egyéb közterhekről e-mailes értesítés kiküldünk.

 • Bérszámfejtés

  A bérszámfejtést profi fejlesztésű bér-, TB-, cafeteria és munkaidő-nyilvántartó programmal végezzük. A munkát nem szervezzük ki, azt mi magunk végezzük.
  A bérszámfejtést követően minden hónap 8-ig elektronikus úton juttatjuk el ügyfelünk dolgozóinak bérjegyzékeket és 10-éig az utalandó járulékokat.

 • TB ügyintézés

  A társadalombiztosítással kapcsolatos teljes ügyintézését elvégezzük. A szükséges bejentéseket megoldjuk ügyfeleinknek. A példa kedvéért pérat megemlítünk: táppénzes ellátások kezelése; a különböző ellátások igénybevételéhez tájékoztatók postázása, igényeinek fogadása, szigorú számadású igazolványok kezelése; az ellátási igények elbírálása és a rendszerbe való felvitele, valamint számfejtése; havi bevallás készítése az illetékes hatóságok felé a számfejtett ellátásokról és azok járulékairól; statisztikai adatszolgáltatás a TB Statisztikai Osztályának; a jogszabályban meghatározott nyilvántartások vezetése; az ellátásokkal kapcsolatos főkönyvi feladás készítése; egyéb adatszolgáltatás TB felé; Nyugdíjbiztosítás felé adatszolgáltatás; fizetési jegyzékek, aláíró listák készítése.

 • Adótanácsadás

  Vagyonosodási vizsgálat indult Ön ellen? Vagy egyszerűen meg szeretné tudni, hogy melyek azok a lehetőségek, hogy a megfelő adózási formát válassza válalkozása számára? Forduljon hozzánk bizalommal, mivel okleveles adótanácsadó fog segíteni Önnek.

 • Adóbevallások készítése

  Különféle vállalkozás illetve számtalan tevékenység adóbevallási kötelezettségei különféle napon történnek, különféle adóbevallások szükségesek.

 • Mérlegkészítés

  Tudta? Mi angol és német nyelven is készítünk mérleget és eredménykimutatást. Elkészítjük mérleget és benyújtjuk a megfelelő hatóságnak. A benyújtás előtt a mérleget az ügyfeleinkkel megbeszéljük. A beszámolót a hely és a keltezés feltüntetésével a vállalkozó képviseletére jogosult személy írja alá.

Könyvelés, adótanácsadás

A folytonosan változó gazdasági helyzethez, a képlékeny adókörnyezethez történő alkalmazkodás érdekében a legoptimálisabb megoldást felkutatásával segítjük ügyfeleinket, az ehhez szükséges kommunikációt egyrészt személyesen, másrészt az internet segítségével intézzük.

Vegye fel a kapcsolat a könyvelő irodával