Könyvelő iroda Tát

Könyvelő iroda, könyvelés Tát városában már hosszú évek óta egy jól működő iparág. Nagyon sok jó és szakképzett könyvelő irodát ismerünk Táton. Minden tiszteletünk az övék, sok barátunk van közöttük.

Sokan úgy gondolják a vállalkozók közül, hogy könyvelő irodát szeretnének váltani, nekik szól ez az oldal.

Vegye fel a kapcsolat a könyvelő irodánkkal

Könyvelő iroda Tát

Tipikusan vállalkozó barát nagyközség Tát. Az ott lakó emberek körében már tradíciónak számít, hogy egy kis üzletet, vagy bármilyen más vállalkozást nyitnak. Ez már a '90-es évek előtt is így volt Tát nagyközségben. 2013-ban Tát megkapta a városi címet.

Táton azt látjuk, hogy az adózással kapcsolatos hátralékokat, adótartozásokat nagyon komolyan veszik, a város honlapján egy külön oldat is szentelnek erre, az aktuális Adóslistát közszemlére teszik.

"Tát Város Önkormányzat Adóhatósága tájékoztatja a lakosságot, hogy élve a jogszabályokban biztosított lehetőséggel, – az egyéb, törvény adta végrehajtási cselekmények foganatosítása mellett – minden hónapban frissítve az önkormányzat honlapján közzéteszi a jelentősebb adótartozással rendelkező adózók nevét, címét és az adótartozás összegét." -írják a város honlapján

Táton az iparűzési adó 2%

Vegye fel a kapcsolat a könyvelő irodánkkal